Manchester United: Hamarosan eldőlhet a sorsa Solskjaernek

ˆhirdetés

A Manchester United újabb veresége Ole Gunnar Solskjaer állásába kerülhet, hamarosan dönthetnek az állásáról

 

A Manchester United 4-1-es vereséget szenvedett a Watford otthonában, nagy valószínűséggel a változtatás mellett fog dönteni a klub vezetősége.

 

A norvég edző állása már a válogatott szünet előtt is veszélyben volt, de úgy látszik a vezetőség adott neki egy kis haladékot, sikerül-e a szünet alatt rendezni egy kicsit a dolgokat. Úgy látszik, nem, mivel vereséget szenvedett a Manchester United a Watford otthonában. Ehhez kellett az is, hogy Maguire a 69. percben megkapja második sárgáját is, a hazaiak pedig az ekkor még 2-1-es előnyüket 4-1-re növeljék.

A mérkőzés után Solskjaer elnézést kért a szurkolóktól. Az állásáról pedig nagyon valószínűséggel tárgyalni fog a klub és az edző.

A Times értesülése szerint rendkívüli igazgatósági ülést hívott össze a Manchester United, még szombat estére, és ebben az edző menesztésének feltételeit fogják megvitatni.

A Glazer család állítólag továbbra is Zinedine Zidane-t szeretné a kispadra, és felkérte a klub illetékeseit, gyorsítsák meg a tárgyalásokat a francia mesterrel, valamint a pénzügyi ajánlatot is növelik felé.

A Manchester Unitednek nincs egyszerű dolga, ugyanis a top edzők közül jelenleg Zinedine Zidane az, aki nincs klubnál. A háromszoros Bajnokok Ligája győztes edző a nyáron a Real Madridtól távozott, most pedig kész akár azt is kivárni, hogy a francia válogatott következő szövetségi kapitánya legyen. Egyes pletykák szerint Zidane családja nem feltétlenül szeretne Manchesterbe költözni. Viszont a Varane, Pogba, Cristiano Ronaldo vonal nem bánná, ha Zidane lenne a klub új edzője.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés