Vlahovic nem hosszabbít a Fiorentinával

Dusan Vlahovic akár már télen klubot válthat, a Fiorentina szerb támadója várhatóan nem hosszabbít

 

A 21 éves szerb válogatott támadó nem köt újabb szerződést a Fiorentinával, várhatóan inkább klubot váltana. A firenzei egyesület lépéskényszerbe kerül.

 

Dusan Vlahovic jelenlegi szerződése 2023. június 30-ig szól, a játékos nem akar hosszabbítani a beszámolók alapján, vagyis a Fiorentina már most télen, de legkésőbb nyáron kénytelen lesz leülni a kérőkkel tárgyalni.

Most nyáron a Tottenham volt az egyik fő érdeklődő Vlahovic iránt, de végül a londoni klub nem szerződtette a játékost, az olaszok túl sokat kértek érte. A Spurs ráadásul meg tudta tartani Harry Kane-t, így nem kerültek kényszerhelyzetbe csatárfronton. Viszont továbbra sem tudni, Kane meddig marad a klubnál, valamint a jelenlegi keretben nincs hasonló jellegű csatár, így a télen valószínűleg megint felröppen Vlahovic neve a klubnál.

Viszont ősszel megtörtént a tulajdonosváltás a Newcastle Unitednél is, így szinte minden elérhető játékost hírbe fognak hozni a szarkákkal. Persze kérdés Vlahovic számára is, hogy egy a bennmaradásért küzdő csapathoz akar igazolni jó fizetésért, vagy egy nemzetközi kupás helyekért küzdő csapatban folytatná.

Mindenesetre Vlahovic neve nem csak a két angol klubnál röppent fel, így a Fiorentina válogathat majd az ajánlatok közül. A szerb játékos árát 50 millió euróra saccolják, de nyáron ennél többet kértek az olaszok. Egy téli váltás esetén is komolyan meg fogják kérni a játékos árát, mert idény közben nehéz ilyen képességű csatárt találni.

Vlahovic nagy előnye, hogy még mindig nagyon fiatal, nagy fejlődési lehetőség van benne.