Sergio Ramos debütálása elhalasztva

Sergio Ramos még mindig nem játszhat a PSG színeiben, de közeledik a debütálás

 

Sergio Ramos a nyáron távozott a Real Madridtól, miután nem született megállapodás a hosszabbításról a felek között. A korábbi csapatkapitány a PSG ajánlatát fogadta el, és a francia klubhoz szerződött, de még mindig nem tud a csapat rendelkezésére állni.

 

Ramos hosszas sérülés után kezd egyre közelebb kerülni ahhoz, hogy végre játszhasson a Paris Saint-Germain színeiben. A héten megjelent hírek arról szóltak, hogy a tizedik fordulóban, az Angers elleni bajnoki mérkőzésen már a keret tagja lehet.

A Le Parisien értesülése szerint viszont Ramos újra külön edz a többiektől, és halasztódik a bevetése. Az Angers ellen biztosan nem játszik jelen állás szerint, és valószínűleg a Leipzig elleni Bajnokok Ligája mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni.

Várhatóan a klubnál sem erőltetik a visszatérését, ha már ennyit hiányzott, akkor egy héten nem fog múlni a dolog, és inkább az egészsége a fontosabb.

Ramos visszatérésére így még egy bő hetet várni kell, de közeledik, hogy a 35 éves védő végre megmutassa, még mindig kiemelkedő labdarúgó.