A Manchester United sztárja ügynököt váltott, hogy távozhasson?

Donny van de Beek ügynököt váltott, hogy sikerüljön megoldást találni a problémájára

 

A vi.nl értesülése szerint Donny van de Beek ügynököt váltott, Ali Dursun képviseli az ügyeit, aki Frenkie de Jong ügynöke is.

 

Donny van de Beek nagy reményekkel érkezett tavaly az Ajaxtól a Manchester Unitedhez, de a holland középpályás nem kap játéklehetőséget Ole Gunnar Solskjaertől. Már nyáron is távozni szeretett volna a klubtól, de az edző ragaszkodott hozzá, közben csak 5 perc játéklehetőséget kapott eddig a Premier League-ben. A ligakupában kapott csak több lehetőséget, de a fiatal játékos ennél többet szeretne.

Egy nagy probléma van, Donny van de Beek szerződése 2025. június 30-ig köti a Manchester Unitedhez, a klub pedig olcsón nem akarja elengedni.

Mikor az Ajaxtól a Manchester Unitedhez igazolt, lehetett hallani a Real Madrid érdeklődéséről is, míg most nyáron leginkább az Evertont hozták hírbe vele kapcsolatban, de Angliában a Tottenham szurkolói sem bánnák, ha a klubjukban kötne ki a középpályás. Olaszországból utoljára a Juventus érdeklődéséről lehetett hallani, de a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudni, hogy a torinói klub mennyire tud határozottan fellépni a piacon.

Van de Beek körül nagy valószínűséggel januárban megint lesz mozgás, csak az a kérdés, hogy akkor még Solskjaer lesz-e a Manchester United edzője, vagy megtörténik egy váltás, ami a középpályásnak is új lehetőséget jelenthet a klubon belül.