Icardi már megint a magánéletével került a címlapokra

ˆhirdetés

Mauro Icardi körül forr a levegő, de nem a labdarúgó pályán nyújtott teljesítménye miatt, úgy tűnik vége a házasságának

 

Mauro Icardi eddig is hírhedt volt a magánélete miatt, még 2014-ben szerette el csapattársa, Maxi López feleségét, Wanda Narát, akivel egészen eddig együtt is éltek. De úgy látszik, nem bírt magával a PSG támadója, megcsalta feleségét, aki ügynöke is egyben, valószínűleg vége a házasságának.

 

Icardi lényegében nem kívánt egyén lett az argentin válogatottban, mikor "elszerette" Maxi López feleségét Wanda Narát. Messiék nem látták szívesen a csapaton belül, Icardi ezt meg is szenvedte.

Viszont közben klubszinten hasított, az Inter meghatározó játékosa lett. Majd csapatkapitányból kegyvesztett lett, többek között a saját, majd Wanda Nara nyilatkozatainak is köszönhetően. A játékosnak ekkor nem tett jót, hogy a felesége lett az ügynöke. A karrierje felfelé ívelőben volt, az Intertől vitte volna a Juventus és még a Real Madridot is hírbe hozták vele kapcsolatban, de a milánói klubnál ekkor megtört valami. Elvették a csapatkapitányi karszalagot, majd játéklehetőséget sem kapott, végül 2019-ben a PSG nyújtott mentőövet Icardinak.

Bárki, bármit mond, anyagilag lehet, hogy nem volt rossz irány a számára, viszont karrier szempontból, már nem feltétlenül jó választás, hiszen Neymar, Mbappé, majd most már Messi mellett nem tud alapemberré válni. Természetesen szükség van a rotálási lehetőségre, így Pochettino számított eddig a honfitársára. A pénteki Angers ellen 2-1-re megnyert bajnokit is végig játszotta.

De szombaton már nem volt ott az edzésen, jogosan, mert kirobbant az újabb magánéleti botránya. Wanda Nara világgá kürtölte, hogy Icardi megcsalta őt. Wanda Nara azóta próbálja minden lehetséges módon eltüntetni a közös életük emlékeiről szóló pillanatokat a közösségi médiából. A L'Equipe szerint Wanda Nara a gyermekeivel már távozott is Párizsból.

A legújabb változás szerint Icardi olyan képet osztott meg az Insta profilján, amin éppen Milánóban van Narával. Lehet, hogy sikerül kibékülni?

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés