Barcelona: Ansu Fati novemberben hosszabbíthat

Úgy tűnik, lesz megállapodás a Barcelona és Ansu Fati között

 

A Barcelona a fiatal játékosaival próbál hosszabbítani, olyan kivásárlási árral, amivel tényleg nem tudják őket egykönnyen elvinni a klubtól. Pedrivel már sikerült megállapodásra jutni, a jelenleg sérüléssel bajlódó középpályás 2026-ig írt alá és egymilliárdos kivásárlási árat kötöttek ki a szerződésben. Ansu Fatival is hasonló módon állapodnának meg, de nem lesz olyan egyszerű.

 

Ansu Fati ügynöke ugyanis Jorge Mendes szuper-ügynök lett, és a portugál szakember nem adja könnyen a védenceit, így Ansu Fatival sem lesz könnyű megállapodni. Korábbi bejelentések alapján sem a fizetés, sem a szerződés hossza, sem a kivásárlási ár mértéke nem volt megfelelő a feleknek, így folytatódnak a tárgyalások.

A katalán Sport különböző beszámolói alapján viszont arra a következtetésre lehet jutni, lesz megállapodás a felek között. A Barcelona sportigazgatója, Mateu Alemany és Jorge Mendes a héten újra tárgyaltak egymással, és a lényegi dolgokban megállapodtak.

Azt is lehet tudni, hogy Ansu Fati a Barcelona játékosa akar maradni, nem szeretne váltani.

Úgy tűnik, Ansu Fati is 2026-ig szóló szerződést fog kapni, mint Pedri.

A megállapodás várhatóan novemberben ölt majd hivatalos formát, a válogatott szünetben várható a szerződés aláírása. Jelen pillanatban a játékosok a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája mérkőzéssel vannak elfoglalva, valamint 24-én a Real Madridot fogadják.