Falcao és Pastore is a spanyol bajnokságban talált csapatot

ˆhirdetés

Radamel Falcao és Javier Pastore is a La Ligában folytatja, két rutinos klasszissal erősített a spanyol bajnokság

 

Az átigazolási időszak már lejárt, de a szabadon igazolható játékosokat még lehet igazolni, így talált magának csapatot Radamel Falcao és Javier Pastore is.

 

Radamel Falcao a Rayo Vallecanóban folytatja. A 35 éves csatárnak nem lesz ismeretlen a spanyol bajnokság, hiszen korábban játszott az Atletico Madridban is 2011 és 2013 között, majd a Monacohoz igazolt, ahonnan egy-egy idényt töltött kölcsönben a Manchester Unitedben (2014/15) és a Chelseaben (2015/16) is. Majd végül 2019-ben igazolt a Galatasarayhoz.

Falcao esetében a kora és a sérülékenység lehet a kérdés. A Rayo ingyen szerződtette, mivel szeptember 1-én a Galatasaray és Falcao szerződést bontott egymással, így a spanyoloknak csak a játékossal kellett megállapodnia.

Javier Pastore még csak 32 éves, de őt a sérülések egyértelműen hátráltatták az utóbbi időszakban. Pastore a Palermóban lett ismert játékos Európában, majd 2011-től a PSG-hez igazolt, 2018-ban pedig az AS Roma-hoz, ahol sokat volt sérült, José Mourinho pedig nem számított rá. Augusztus 30-án jelentették be, közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

Majd szeptember 4-én az Elche jelentette be a középpályás szerződtetését. Egy évre állapodott meg egymással a klub és a játékos.

 

ˆhirdetés