Félbeszakadt a Brazília - Argentína vb-selejtező mérkőzés

ˆhirdetés

Elképesztő okok miatt szakadt félbe a Brazília - Argentína világbajnoki selejtező mérkőzés

 

A brazil egészségügyi hivatal a mérkőzés közben akarta karanténba helyezni az argentin válogatott Premier League játékosait. Az ok, a karanténkötelezettség megszegése.

 

Brazíliában olyan szabály van érvényben, ami szerint az Angliából érkezőknek 14 napos karantén kötelezettségük van. A mérkőzés kezdete előtt néhány órával már karanténba akarták helyezni a Cristian Romero, Giovani Lo Celso, Emiliano Martínez és Emiliano Buendia négyest, de akkor a dél-amerikai szövetség közbenjárására engedélyezték a négy játékos Brazíliában maradását és a mérkőzésre lépésnek a lehetőségét. Egyes beszámolók szerint a négy játékos esetében is azt jelezték, Venezuelából érkeztek, hiszen az előző mérkőzést ott játszotta Argentína, de ettől függetlenül a szabályok szerint a négy Angliában játszó játékosra a 14 napos karantén vonatkozott volna.

A helyzet a mérkőzés közben alakult érdekesen, hiszen eltelt bő öt perc a találkozóból, mikor a pályáról próbálták karanténba helyezni az érintett játékosokat.

A találkozó természetesen félbeszakadt.

Messi az egészségügyi tisztviselőnek jelezte, nem értik, mi történik, hiszen három napja az országban vannak, és semmi sem történt. Utalt arra az elképesztő helyzetre, hogy mérkőzés közben intézkedik a hatóság.

A FIFA Fegyelmi Bizottság fog dönteni a mérkőzés végeredményéről

Brazília edzést tart és félpályás mérkőzést

 

 

ˆhirdetés