Barcelona: Braithwaite súlyos sérülése

ˆhirdetés

Martin Braithwaite-re hosszabb kihagyás vár

 

Ronald Koeman könnyű helyzetbe került egyelőre a támadósor összeállítása szempontjából, újabb támadója sérült meg, így lassan nem nagyon kell gondolkodnia, kit küldjön a hadra fogható játékosok közül pályára.

 

Mivel a Barcelona a hétvégén nem lép pályára, a Sevilla elleni bajnoki a sok dél-amerikai játékos és válogatottbeli szereplése miatt elmaradt, így a Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre koncentrálnak a katalánok. De a felkészülés közben jött a rossz hír, Braithwaite sérülése komolyabb, a Marca szerint 3-4 hónapot is ki kell hagynia.

Braithwaite térdében porcsérülést mutattak ki, várhatóan több hónapos kihagyás vár rá, még nem döntöttek a kezelés módjáról.

Mivel eladták Antoine Griezmann-t az átigazolási időszak végén, Agüero és Dembele sérült, így lényegében Memphis, a sérülésből hamarosan visszatérő Ansu Fati, és a friss igazolás Luuk De Jong lehet bevethető elől. Ansu Fatiról nem tudni, milyen állapotban van, így nem valószínű, hogy Koeman azonnal a visszatérése után mélyvízbe dobja, Luuk De Jong sem játszott sokat együtt a keret többi tagjával...

ˆhirdetés