A Real Madrid megtette az első ajánlatot Mbappe-ért

ˆhirdetés

A Real Madrid szurkolók reménykedhetnek a héten, a klub megtette az első komolyabb ajánlatát a PSG felé

 

A Real Madrid két játékost kiemelten le szeretne igazolni a következő években, ők Kylian Mbappé és Erling Haaland. Az eredeti tervek szerint a francia világbajnokot már idén vinnék, a norvég csatárt pedig jövőre. A Marca beszámolója szerint a spanyolok megtették az első ajánlatukat a PSG felé.

 

A francia és a spanyol lapok beszámolója szerint a PSG több ajánlatát is visszautasította már Kylian Mbappé a hosszabbítással kapcsolatban. Ezzel is valamilyen kényszerhelyzetbe hozva a klubját, hiszen idén még komoly összeget kaphatnak érte, jövőre viszont ingyen kellene elengedniük a játékost.

A Real Madrid állítólag 160 millió eurós ajánlattal próbálja puhítani a francia klubot.

Beszámolók szerint Florentino Perez a háttérben már tárgyalt a klub katari tulajdonosával is, így elkezdhették a tárgyalást a klubbal. Augusztus végéig viszont már nincs sok idő, így fel kell gyorsulniuk a dolgoknak. Ráadásul Mbappé távozása esetén a PSG is valószínűleg igazolni fog új játékost.

Mbappé már egy ideje a Real Madridhoz szeretne igazolni, a PSG-nél viszont reménykednek a hosszabbításban. Viszont Messi szerződtetésével a játékos egyre inkább a távozás felé hajlik. Mbappé távozása esetén felmerült a párizsiakkal kapcsolatban Cristiano Ronaldo neve, valamint az Everton brazil válogatott csatárjáé, Richarlisoné, akit a nyár folyamán már a Real Madriddal is megemlítettek.

Mbappé a következő évtized meghatározó sztárja lehet, ezért is szeretné leigazolni a Real Madrid. A 22 éves játékos szerződtetése esetén a Madrid keretében is várható változás.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés