Nincs sok esély Mbappé szerződtetésére a nyáron

ˆhirdetés

Nagyon komplikáltnak tűnik a nyári klubváltás Mbappénak

 

Hiába próbálta a Real Madrid az átigazolási hajrában több ajánlattal is puhítani a PSG vezetőségét, egyelőre nem született megállapodás a felek között.

 

Ahhoz, hogy létre jöjjön az üzlet, előbb egyezségre kellene jutnia a kluboknak. A PSG állítólag egy 170 millió euró + 10 millió euró bónuszról szóló ajánlatot is visszautasított. A kérdés, hogy a Real Madrid mennyit tud, vagy akar most nyáron még emelni az áron. Főleg úgy, hogy a következő nyáron akár ingyen is megszerezhetik a játékost, ha Mbappé addig nem hosszabbít a PSG-vel.

De nem csak az átigazolási összeg okozhatja a problémát.

Alig több, mint egy nap van hátra az átigazolási időszakból. A PSG pedig csak akkor adja el Mbappét, ha talál a helyére megfelelő pótlást. Annak ellenére, hogy több játékos nevét is lehetett hallani a franciákkal kapcsolatban, ilyen rövid idő alatt nehéz lesz szerződtetni egy új csatárt, aki még képes lehet betölteni a Mbappé hagyta űrt is.

Azt nem mondanánk, hogy lehetetlen, de az egyik legnagyobb kérdése a nyári átigazolási időszaknak, sikerül-e Mbappét szerződtetnie a Real Madridnak, vagy sem.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés