Még több hír az ARENA4 Bundesliga közvetítéseiről

ˆhirdetés

Még több információ derült ki az ARENA4 által közvetített Bundesliga mérkőzésekről

 

Az már eddig sem volt titok, hogy a következő 4 évben az ARENA4 és az ARENA4+ lesz a német labdarúgás otthona Magyarországon.

 

Az augusztus 13-án induló 2021-22-es Bundesliga- és a már elrajtolt Bundesliga2-idényben nemcsak izgalmas meccsekkel és kulcsszerepet betöltő magyar futballistákkal találkozhatnak az ARENA4 nézői, hanem stúdióműsorokkal, beharangozókkal, összefoglalókkal is.

Az ARENA4+ online felületen pedig itthon eddig még nem látott innovációkkal és a megszokottnál jóval nagyobb élményt adó digitális interaktív közvetítésekkel, valamint hetente jelentkező podcastokkal is várjuk a szurkolókat.

A stúdióműsorok házigazdája Monoki Lehel, aki 12 éven át vezetett hasonló műsorokat a Digisporton. Mellette a három szakértő Bánki József, Szeiler József, valamint az egykor a Bundesligában is játszó Sebők Vilmos lesz.

A kommentátori stáb is bővült. A csatorna közkedvelt hangjai, azaz Kassai-Tóth Csaba, Ambrus Tamás, Kerek István, Kun Zsolt és Horváth Ferenc mellé érkezik újabb két remek kolléga, Szarka András és Lukács Viktor.

A hazai Bundesliga-közvetítések történetében egyedülálló módon az ARENA4 és az ARENA4+ minden fordulóból 8 mérkőzést közvetít élőben, a TV2 Csoporttal kötött megállapodás alapján pedig az első évben 1 találkozót a Spíler1 TV sugároz majd.

ˆhirdetés