Lukaku berúgta az ajtót, visszatért a Chelseabe

ˆhirdetés

Romelu Lukaku nem húzta sokáig, góllal tért vissza a Chelseahez, ráadásul az Arsenal ellen

 

A Chelsea bajnoki címre esélyes csapatot épít, ehhez nagyon fontos igazolás volt a számukra egykori játékosuk visszaigazolása. Romelu Lukaku klubrekordot jelentő összegért tért vissza az Intertől, és nem szórakozott, 15 perc után megszerezte a vezetést jelentő gólt az Arsenal ellen.

 

Lukaku Reece James belőtt labdájára érkezett középen, és lőtt a hálóba, amivel jelezte, itt van újra. Itt van érett játékosként, igazi sztárként. Visszatért oda, ahol tizennyolc évesen még nem tudott gyökeret ereszteni, és a fejlődése érdekében, klubot, klubokat váltott, majd elismert játékosként tért vissza, igazi jó értelemben vett bestiaként bizonyíthat. Lukaku különlegessége, annak ellenére, hogy hatalmas, nem egy tipikus erőcsatár, hiszen robbanékony, gyors, és még a labdával is jól bánik, vagyis a csapattársakat is helyzetbe tudja hozni a belga válogatott támadó.

Az Arsenalnak sok esélye nem volt a Chelsea ellen, főleg, hogy a londoni rivális a 35. percben Reece James góljával beállította a 0-2-es végeredményt.

A Chelsea mind a két bajnokiját megnyerte eddig, így hat pontos, mint a Liverpool, a Brighton és a Tottenham.

A Premier League második fordulójának záró mérkőzésén a West Ham United fogadja a Leicester Cityt, mind a két csapat győzelemmel kezdte az idényt.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés