Hivatalos: Lukaku visszatért a Chelseahez

ˆhirdetés

A Chelsea újra szerződtette Romelu Lukakut, a belga csatár az Intertől érkezett rekord áron

 

 

A Chelsea hivatalosan bejelentette Romelu Lukaku szerződtetését, a belga támadó korábban 2011 és 2014 között volt már a klub játékosa, míg most 5 évre szóló szerződést kötött a londoni csapattal.

 

"Boldog és áldott vagyok, hogy újra ebben a csodálatos klubban lehetek. Hosszú út volt ez számomra: gyerekkoromban jöttem ide, akinek sokat kell tanulnia, most sok tapasztalattal és érettebben térek vissza." - mondta Lukaku.

"A klubhoz fűződő kapcsolatom sokat jelent számomra, mint tudják. Gyerekként a Chelseanek szurkoltam, most csodálatos érzés visszatérni, és megpróbálni segíteni nekik, hogy több bajnoki címet nyerjenek."

"Amióta elhagytam a Chelseat, hosszú volt az út, sok hullámvölgyön keresztül, de ezek az élmények megerősítettek, és a kihívás, hogy segítsem a csapatot még több trófeához."

 

Lukaku 18 évesen érkezett először a Chelseahez 2011 nyarán.

Míg 2019/20-as szezonban az Interrel bajnok lett, 24 gólt lőtt és 11 gólpasszt adott a társaknak.

A 28 éves csatárt a nyáron beválasztották az Európa-bajnokság csapatába is.

 Az angol lapok szerint 97,5 millió fontért cserében érkezett az Intertől a Chelseahez, amivel a klub történelmének legdrágább játékosának számít.

A Premier League átigazolások szerint viszont csak a második helyen áll, mivel Grealish állítólag 100 millió fontjába került a Manchester Citynek.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés