A Fehérvár gambiai válogatott támadót igazolt

ˆhirdetés

Jamin Jallow személyében gambiai válogatott támadót igazolt a Fehérvár

 

A Fehérvár az olasz Vicenzától igazolt támadót. A megállapodás alapján egyelőre kölcsönben érkezik a játékos, de vételi opció is szerepel a szerződésben, így ha elégedettek lesznek vele, akkor végleg megvásárolhatják a játékjogát.

 

A 13-szoros gambiai válogatott a 30-as mezt fogja viselni (érdekesség, Messi is ezt választotta a PSG-ben)

 

"Lamint már korábban is figyelte a szakmai stáb, azonban miután a Vidihez kerültem, kicsit lelassult maga a folyamat, hiszen én is szerettem volna meggyőződni arról, hogy megvannak benne azok a kvalitások, amelyek hasznosak lehetnek a csapat számára. Úgy ítéljük meg, hogy sebességével, fizikai felépítésével mindenképpen sokat tud majd hozzátenni a támadójátékunkhoz, valamint növeli a vezetőedző variációs lehetőségeit is" - mondta Sallói István sportigazgató a molfehervarfc.hu-nak.

 

"Örülök, hogy itt lehetek, tisztában vagyok vele, hogy egy nagy múltú csapathoz érkeztem, ami nagy célokkal vág neki a következő időszaknak és remélem, ennek én is tevékeny részese tudok lenni! Várom, hogy találkozhassak és ünnepelhessek a szurkolókkal a stadionban, úgy gondolom, a segítségükkel jó teljesítményre leszünk képesek."

"Csapattársam volt a Vicenzánál Davide Lanzafame, aki sokat mesélt a magyar bajnokságról, tudom, hogy jó csapatok alkotják a mezőnyt, nincsenek lefutott mérkőzések."

"A családom jövő héten érkezik Székesfehérvárra, itt szeretnénk berendezkedni a 3 éves lányommal, az 5 hónapos fiammal és a feleségemmel. Természetesen nagyon izgatottan várják ezt az új időszakot, akárcsak én" - nyilatkozta  Lamin Jallow a Fehérvár hivatalos honlapjának.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés