A Barcelona utolsót fut Joao Felixért

A Barcelona még egy Griezmann - Joao Felix cserébe is belemenne, de az Atletico Madrid hajthatatlannak tűnik

 

A Barcelona megpróbálja leigazolni az Atletico Madrid portugál csillagát, de úgy tűnik nem sikerül megszerezniük a játékost, Joao Felix nem eladó.

 

Először hétfőn röppent fel a hír, a katalánok megpróbálták kölcsönszerződéssel megszerezni az Atletico Madridtól a portugál játékost, de a madridi csapat nem akarja elengedni a klub történelmének legdrágább igazolását. Joao Felix pedig egyelőre nem volt kulcsjátékosa a csapatnak.

A legújabb hír szerint megint próbálkozik a Barcelona megszabadulni Antoine Griezmanntól, a francia támadót cserélnék el a portugálért.

Griezmann keresi jelenleg a legtöbbet a csapatban, a klub anyagi helyzetének sem tenne rosszat, ha el tudnák adni a játékost. Tény, hogy Ronald Koeman megtalálta a helyét Griezmannak, de idén sem tűnik olyan játékosnak, aki megváltja a világot a Barcelonánál.

Griezmann utoljára az Atletico Madridnál tudott kiemelkedőt nyújtani, köszönhetően annak a taktikának is, amit Diego Simeone alkalmaz a klubnál. Persze kérdés, hogy Griezmann kinek a helyére érkezne, és a szurkolók sem biztos, hogy örülnének az érkezésének. Valószínűleg néhány jó mérkőzés feledtetné a barcelonai kitérőt.

Joao Felix viszont hosszú távon jobb befektetés, mint az idősödő Griezmann.

Érdekesség, hogy Cavanit is próbálta elcsábítani a Barcelona, de az uruguayi inkább marad a Manchester Unitedben. Még akkor is, ha valószínűleg kevesebb játéklehetősége lesz Ronaldo érkezésével.

Estig még történhet meglepetés a kereten belül, de nagyon úgy néz ki, Joao Felix marad az Atletico Madridnál, míg Griezmann a katalánoknál.

Az Atletico Madridtól Saúlt igazolna a Chelsea, de egyelőre úgy tűnik, a középpályás is maradni fog a klubnál.