Varane sorsa a héten eldőlhet

ˆhirdetés

Raphael Varane a héten visszatér a Real Madridhoz, tisztázódhat a jövője

 

Raphael Varane pihenője lassan véget ér, visszatér a Real Madridhoz, de kérdés, hogy itt is fejezi-e be a felkészülést, vagy egyáltalán megkezdi-e azt a spanyolokkal.

 

Raphael Varane egyelőre nagyon úgy tűnik, távozik a Real Madridtól, a Manchester United és a Chelsea is érdeklődik iránta, talán a manchesteri klub tűnik befutónak. A héten várhatóan okosabbak leszünk a pályafutásával kapcsolatban. Varane szerződése az idény végén lejár, a Madrid hosszabbítana, de a játékos természetesen jobb feltételekkel írna csak alá.

Az Angliából érkező beszámolók alapján a Manchester United lehet a befutó, Maguire párját látják már sokan Varane-ban.

Egy biztos, hogy Sergio Ramos már távozott a keretből, Varane a PSG-hez távozó csapatkapitány mellett megbízható teljesítményt nyújtott. Abba a korba került a francia világbajnok védő, amikor csúcs-szerződést kaphat még top kluboktól, így ha a pénzt nézi, akkor érdemes váltania.

Alaba érkezésével, Militao fejlődésével, Nacho hosszabbításával a védelem nem feltétlenül áll rossz lábakon Madridban, ha Varane nem hosszabbít, akkor most nyáron tud érte komolyabb összeget kapni a klubja. A Real Madrid 60 millió euró körüli összeget várna a játékosért, ennyit a Manchester United kész megfizetni.

A Real Madrid keretébe kezdenek visszatérni az Európa-bajnokságon nyolcaddöntőig jutó válogatottak játékosai, így Varane is visszatér, de a felkészülést valószínűleg beárnyékolja a szerződéséről szóló tárgyalások. Minden fél számára fontos lenne a gyors döntés, így nem lennénk meglepve, ha már a héten kiderülne, változtat vagy marad.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés