A Tottenham célja Kane megtartása

ˆhirdetés

Fabio Paratici meg akarja tartani Harry Kane-t a Tottenham számára

 

A Tottenham kemény időszakon van túl, de kezd alakulni a klub körüli helyzet. Előbb Daniel Levy klubelnök kinevezte Fabio Paraticit, mint futballigazgató, majd több hetes keresés után, kinevezték Nuno Espirito Santót, mint a klub új edzőjét.

 

Fabio Paratici a Sky Italiának beszélt arról, hogy az ő és a klub célja is az, hogy Harry Kane-t megtartsák. Mint tudjuk, Harry Kane azon klasszis játékosok táborát erősíti, akik még nem nyertek semmilyen komolyabb klubtrófeát. Az előző idény végén célzott rá, szeretne már nem csak egyéni trófeákkal gazdagodni, így természetesen újra felerősödtek a távozásáról szóló pletykák. Leginkább a Manchester City érdeklődik iránta, 150 millió fontot sem sajnálnának a leigazolására, de a Spurs meg akarja tartani Kane-t, ezt erősítette meg Paratici is.

"Megtartani nem csak az én célom, hanem a klubé is. Alig várom, hogy élőben nézhessem. Az elmúlt években nagyon szerencsés voltam, mert olyan top játékosokkal dolgoztam együtt, mint például Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez, Alvaro Morata, Gonzalo Higuaín, és még sokan mások."

"Jelenleg Kane a világ egyik legjobb csatára. Komplett játékos, igazán különleges. A testalkata szerint valódi kilences, igazi orvvadász, de közben hihetetlenül kifinomult technikával rendelkezik. Kétlábas, és sok gólpasszt ad, amit kevesen értékelnek, mert közben rengeteg gólt szerez."

"Csapatjátékos, de közben gólerős. Úgy hiszem, a világ három legjobb játékosa között van."

"Még nem beszéltem vele, mert nem akarom zavarni az Európa-bajnoksággal érintett játékosokat. Fontos, hogy a válogatottjukra és magukra tudjanak koncentrálni."

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés