Sallói István távozott a ZTE-től

ˆhirdetés

A Zalaegerszeg sportigazgatója három év után távozott

 

A ZTE a hivatalos honlapján jelentette be Sallói István távozását, az 54 éves szakember 2018 nyarán érkezett a klubhoz, három éve volt a Zalaegerszeg sportigazgatója.

 

Sallóinak fontos szerepe volt abban, hogy a ZTE feljusson az NB1-be, és az utóbbi két idényben bent is tudjon maradni. A klub a tervei szerint hosszabbítani szeretett volna vele, sőt Végh Gábor klubelnök nyilatkozata szerint szóbeli megállapodásuk volt, de végül Sallói távozott.

"Köszönjük az elmúlt három év munkáját! Sajnálom, hogy a jövőben már nem dolgozik velünk, de a Zete nem lehet B opció! Bízom benne, hogy megtalálja számításait és örömmel emlékszik vissza a közösen elért sikerekre." - mondta Végh Gábor klubelnök a ztefc.hu-nak

"Mivel szóbeli megállapodásunk volt a folytatásról, ezért váratlanul ért a helyzet engem is, de rögtön elkezdtünk dolgozni azon, hogy megfelelően pótoljuk őt. Az élet nem állhat meg, töretlenül dolgozunk a szakmai stábbal az erősítéseken. Hamarosan további igazolásokat jelentünk be!"

 

Sallói a pletykák szerint Fehérvárra tart, ahol Kovács István sportigazgató lemondásával megüresedett a poszt. Várhatóan Sallói István a MOL Fehérvár FC-nél folytatja.

 

ˆhirdetés