Real Madrid: Carvajal hosszabbított

ˆhirdetés

Újabb alapemberével hosszabbított a Real Madrid, Dani Carvajal is maradhat még évekig a klubnál

 

A Real Madrid hivatalosan bejelentette Daniel Carvajal hosszabbítását, a megállapodás szerint 2025. június 30-ig lehet a klub játékosa.

 

- Carvajal hosszabbított

- Alapemberekkel hosszabbított a Real Madrid a nyáron

- Carvajal trófeái a Real Madrid színeiben

 

Dani Carvajal új szerződést kapott a Real Madridtól

A 29 éves jobbhátvéd a következő négy idényben is a klubnál maradhat.

Carvajal a Real Madrid utóbbi években tapasztalható tipikus nevelési útvonalát járta be, vagyis a sajátnevelésű játékost kölcsönadták, majd onnan visszatérve, visszavásárolva lett alapember.

Carvajal 10 évesen került a Real Madrid utánpótlásába, majd 2010-től már a Real Madrid B játékosa lett. Onnan igazolta le a Bayer Leverkusen 2012-ben, ahol olyan jól teljesített, hogy egy idény után már a Real Madrid első csapatában bizonyíthatott.

Carvajal azóta kirobbanthatatlan a jobb oldalról. Viszont sérülések hátráltatják a játékát, főleg erre az utóbbi időszakban volt példa. A cseréjének számító Odriozola sérülése után Lucas Vázquez töltötte be a szerepét, olyan jól, hogy azóta Lucas is hosszabbított.

 

A Real Madrid több kulcsjátékosával is hosszabbított a nyáron

A Real Madrid megőrzi az értékeit, igaz, hogy elengedték Sergio Ramost, és Varane is távozik, mert menni akart, viszont hosszabbított Modric, Vázquez és Nacho is.

Luka Modric 2022-ig írt alá, Nacho 2023-ig, míg Lucas Vazquez 2024. június 30-ig szóló szerződést kapott a klubtól. Ehhez a sorhoz csatlakozott most Carvajal az új szerződésével.

A spanyol lapok szerint várhatóan Karim Benzema is új szerződést kaphat a klubtól.

 

Négyszeres Bajnokok Ligája győztes Carvajal

Dani Carvajal eddig kétszer lett spanyol bajnok, a 2016/17 és a 2019/20-as idényben nyert a Real Madriddal bajnokságot. Viszont Bajnokok Ligáját négyszer is nyert, 2013/14. 2015/16, 2016/17 és a 2017/18-as idény sikereinek is a részese volt.

Emellett egy spanyol kupa trófea, két spanyol szuperkupa címe van, három európai szuperkupa győzelem és négy klubvilágbajnoki elsőség.

ˆhirdetés