Rashfordot műteni kell, hónapokra kidől

ˆhirdetés

Marcus Rashford vállát műteni kell, hónapok múlva térhet csak vissza

 

A Manchester United hivatalosan bejelentette, Rashford vállát műteni kell. Az angol lapok szerint 12 hetes kihagyás vár a játékosra, de az idény első két hónapját szinte biztosan ki kell hagynia.

 

"Marcus, az edző, az orvosi stáb, és a specialisták közötti egyeztetés után, Marcus vállát hamarosan megműtik" - írja a Manchester United honlapja. "A rehabilitációra fog összpontosítani annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb visszatérjen."

 

A Sky értesülése szerint Rashford már az Európa-bajnokság után rögtön műtétre készült, hogy orvosolják a régóta húzódó vállproblémáit. A műtétre végül úgy látszik hetekkel az Európa-bajnokság után fog sor kerülni.

Rashford mögött kemény idény van, a 2020/21-es szezonban 64 mérkőzésen lépett pályára a klubjában és a válogatottban összesen.

A klub honlapja idézi, hogy a vállsérülése az egész idény alatt tartott már, de így is letudta a szezont, sőt 36 gólban volt részes. Nehéz időszak elé néz, hiszen minden mérkőzésen bevethető akar lenni, de várhatóan most három hónapig nem léphet pályára.

ˆhirdetés