Nyolc-tíz új játékos érkezhet Fehérvárra

ˆhirdetés

A következő egy évben nagy játékosmozgás várható a Fehérvár keretében

 

 

Sallói István a Ferhérvár új sportigazgatója, a klub hivatalos honlapjának adott interjút, abból kiderültek a tervek is. És az is, amit a szurkolók egy ideje látnak, komoly vérfrissítésre van szükség a kereten belül.

 

Sallói István három átigazolási időszakban gondolkodik, ebből a nyárinak már a közepén járunk. A rövidtávú cél, hogy lőtávolon belül maradjon a csapat, viszont télen agresszív átigazolási politikával erősítik tovább a keretet.

Fontos lenne a számukra válogatott szintű magyar játékosok szerződtetése is. Viszont a következő évben 8-10 új labdarúgó érkezése várható.

Viszont kapkodni sem akarnak, olyan játékosokat keresnek, akik hosszú távon segíthetik a klubot.

Érdekesség, jelenleg 14 egészséges felnőttkorú mezőnyjátékos áll Szabics Imre vezetőedző rendelkezésére.

A középtávú cél pedig a bajnoki cím visszahódítása, és európai csoportkör a nemzetközi kupákban.

 

"Három átigazolási időszakban gondolkodom jelenleg, abból az első már kicsit csonka, értem ezt úgy, hogy nagyjából a középen járunk így július végén és eddig nem realizálódott az összes átigazolás. Most ősszel az a cél, hogy lőtávolon belül maradjunk, majd télen egy agresszív átigazolási politikával tovább erősítsük a csapatot. A keretre ráfér a vérfrissítés, akár 8-10 új labdarúgó is érkezhet a következő egy évben. Motivált, rátermett játékosokra van szükségünk, akik megfelelő módon tudják képviselni a Vidit. Garancsi István tulajdonos úrral is egyeztetve tudom mondani, hogy középtávú cél a bajnoki cím visszahódítása és az, hogy valamelyik európai csoportkörbe bejussunk." - mondta Sallói a molfehervarfc.hu-nak

 

ˆhirdetés