Lemondott Kovács Zoltán, a Fehérvár sportigazgatója

ˆhirdetés

Az Ararat Yerevan elleni kiesés után lemondott Kovács Zoltán sportigazgató

 

A Fehérvár hivatalosan bejelentette, a klub vezetése elfogadta Kovács Zoltán sportigazgató lemondását. A Fehérvár sportigazgatója azok után adta be a lemondását, hogy a klub nem tudott továbbjutni a harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjének első körén.

 

Kovács 2015 augusztusában lett a Fehérvár sportigazgatója, az időszaka alatt 2018-ban bajnok lett a csapat, 2019-ben Magyar Kupa győzelmet ünnepelhettek, míg a 2018-/19-es idényben az Európa Liga csoportkörben játszott a klub.

 

“Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta. Köszönöm szépen az elmúlt közel hat évet az összes, klubnál megforduló játékosnak, stábtagnak és dolgozónak, valamint nem utolsó sorban a klub tulajdonosának és vezetésének, hogy kiváló, magas szintű feltételeket biztosítottak a közös munkához. A bajnoki cím, a kupagyőzelem, vagy éppen az Európa Liga csoportköre meghatározó élménye pályafutásomnak, kívánom a Vidinek és szurkolóinak, hogy a közeljövőben újra hasonló sikereket élhessenek át a lelátón!”- nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Kovács Zoltán.

 

A Fehérvár kiesése óriási indulatokat gerjesztett, nem csak a klub szurkolói között.

A Fehérvár az előző idényben a bajnokság harmadik helyén zárt, a Magyar Kupa döntőjében alulmaradtak az Újpesttel szemben. Az Ararat elleni kiesés nem jó előjel a 2021/22-es bajnokságra nézve.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés