Isco remek erőnléttel kezdte a felkészülést

Isco megpróbál bizonyítani Carlo Ancelottinak, jó erőnlétben érkezett vissza a felkészülésre

 

Isco azon játékosok között volt az utóbbi szezonban, akik nem kaptak sok lehetőséget Zinedine Zidane-tól, bár ennek volt alapja is. Az új idényre való felkészülésre a spanyol lapok szerint viszont sokkal élesebben, erőnlétileg is jobb állapotban tért vissza.

 

Isco szerződése 2022. június 30-án jár le, vagyis az utolsó szezonjára készül Madridban, de bizonyítani szeretne, hogy a klub ne akarja eladni már most nyáron, vagy jövőre hosszabbítsanak vele.

Ehhez szükség lesz Carlo Ancelottira is. Az olasz mester előző időszakában Isco alapember volt Madridban. Isco abban bízik, sikerül újra beverekednie magát a csapatba, Ancelotti pedig a korábbi emlékek miatt jól fog viszonyulni a játékához. De ezért tesz is, a beszámolók alapján sokkal jobb erőnléttel érkezett a felkészülésre, mint például tavaly.

Iscónak a középpályán nem lesz könnyű dolga, hiszen a keretben van még Luka Modric, Toni Kroos, Fede Valverde, Martin Ödegaard, Dani Ceballos, és a feltörekvő fiatalokkal is meg kell küzdenie, mint Sergio Arribas és Antonio Blanco.

Ha Iscónak jól sikerül a felkészülés, akkor a következő idényben alapemberré is válhat. Nagy előnye a többiekkel szemben, hogy nem játszott az Európa-bajnokságon, mint pl Modric és Kroos, vagy a Copa Americán, mint Valverde, így az idény elején több lehetőségre számíthat, mint a többiek. Persze csak akkor, ha a felkészülés során meggyőzi Ancelottit, valamint Perezt, a klubelnököt, hogy ne akarjon pénzt csinálni belőle a nyáron.