Hivatalos: Sergio Ramos a PSG-hez igazolt

Sergio Ramost hivatalosan bejelentette a Paris Saint-Germain

 

Sergio Ramos két évre szóló szerződést kötött a PSG-vel, vagyis 2023. június 30-ig szóló kontraktust kötöttek egymással a felek.

 

Ramos a 2003/04-es szezonban mutatkozott be a Sevillában, majd 2005 nyarán igazolt a Real Madridhoz, ahol 671 mérkőzésen 101 gólig jutott védő létére. Négy Bajnokok Ligája trófea mellett öt bajnoki címet is elhódított a Madriddal, aminek 2015 óta volt a csapatkapitánya.

"Nagyon örülök, hogy csatlakozom a Paris Saint-Germainhoz. Nagy változás az életemben, egy új kihívás, egy olyan nap, amit sosem fogok elfelejteni. Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek az ambiciózus projektnek, és hogy részese lehetek ennek a sok nagyszerű játékossal rendelkező csapatnak. A PSG olyan klub, amely már a legmagasabb szinten is bizonyított." - mondta Ramos, majd jelezte, szeretné a csapatot minél több trófeához segíteni.

"Párizs üdvözli korszakunk egyik legnagyszerűbb játékosát. Örömmel jelentjük be, hogy Sergio Ramos csatlakozott hozzánk" - mondta Nasser Al-Khelaifi, a PSG elnöke Ramos szerződtetésekor, akit a labdarúgás történelmének egyik legjobb védőjének tart. "Született versenyző, vezér, igazi profi."