Griezmann jó tárgyalási helyzetben

ˆhirdetés

Antoine Griezmann jó tárgyalási helyzetből várja az átigazolásáról szóló időszakot

 

A Barcelona szeretne megválni Antoine Griezmanntól, a francia csatár nem teljesített úgy, ahogy szerették volna, ráadásul Messi után ő keresi a legtöbbet. A katalánoknak csökkenteni kell a fizetéseket ahhoz, hogy Messivel meg tudjanak állapodni a folytatásról. Messi már belement állítólag egy komolyabb fizetéscsökkentésbe, de ahhoz, hogy nevezni tudják, több játékosuktól is meg kell válni. Az egyik ilyen játékos Griezmann.

 

A napokban felmerült pletykák szerint a Barcelona és az Atletico Madrid játékoscserére készül, a katalánok Saul Niguezt szeretnék megszerezni, míg cserében Griezmann visszatérhetne az Atletico Madridhoz.

Az Atletico Madridnak fontos lenne, ha olyan támadót tudnának igazolni, aki ismeri Diego Simeone játékát, tud benne jól játszani. Griezmann ilyen, nagyon sikeres időszakot töltött a madridi klubnál, ezt a szintet a Barcelonában már nem tudta elérni, többek között azért sem, mert nem azon a poszton játszott, mint az Atletico Madridban.

A spanyol lapok egyetértenek abban, hogy Griezmann után nem csak az Atletico Madrid érdeklődik, hanem több Premier League klub is figyeli a helyzetét, de még akár a PSG is bekavarhat a képbe. De ez igaz Saulra is, a középpályás iránt többek között a Liverpool érdeklődik, de kész akár a Barcelonához igazolni.

A francia világbajnok támadónak ráadásul élő szerződése van a Barcelonával, nem neki, hanem a katalánoknak fontosabb a távozása.

Griezmann visszatérése biztosan kisebb vihart kavarna az Atletico Madrid szurkolóinál, nem volt a legszebb a válás, viszont Suárezzel valószínűleg jó párost tudnának alkotni elől.

Az Atletico Madrid egy az egyben cserélné el a két játékost, míg a Marca szerint a Barcelona még kérne játékost az Atleticotól. Griezmann a váltással mindenképpen fizetéscsökkentésbe menne bele, de állítólag elfogadható még ez a mérték is, sőt az is lehet, hogy a Barcelona kész lenne némi kompenzáció fizetésre is. A lényeg, hogy csökkenteni tudják a játékosokra szánt fizetési keretet.

 

ˆhirdetés