Bryan Gil a Tottenhamhez, Lamela a Sevillához igazolt

ˆhirdetés

A fiatal spanyol válogatott labdarúgó, aki az első La Liga gólt lőtte a 2000 után született játékosok közül, a Tottenhamhez igazolt! Erik Lamela pedig Sevillában folytatja

 

A Tottenham és a Sevilla között létrejött a megállapodás, ami szerint Bryan Gil az angoloknál folytatja, míg Erik Lamela a spanyoloknál. A hírek szerint a Spurs még további nagyjából 25 millió eurót is fizet az andalúz klubnak.

 

A Bryan Gil 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött a Tottenhammel.

A 20 éves játékos jelenleg az Olimpián szerepel a spanyol olimpiai válogatottal, így egyelőre még nem áll rendelkezésére a Spursnek, de öt évre szóló megállapodást kötöttek egymással a felek.

Gil 2012 óta a Sevilla játékosa, a felnőttek között 2019-ben mutatkozott be, a Sevilla többször is kölcsönbe adta, hogy több játéklehetőséghez jusson. Tavaly az Eibar színeiben játszott, 28 bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, szélsőként négy gólig és három gólpasszig jutott.

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 2019. április 25-én a Rayo Vallecano ellen lőtt góljával, Bryan Gil lett az első La Liga gólszerző a 21. században született játékosok közül.

 

 

Erik Lamela három évre szóló szerződést kötött a Sevillával

A 29 éves argentin támadó ellentétes utat jár be, a Tottenhamtől a Sevillához kerül, három évre szóló szerződést kötöttek egymással a felek.

Lamela 2013 óta volt a Tottenham játékosa, az AS Romától érkezett, 8 idény után távozott, hogy a Sevillát erősítse.

A nyolc idény alatt 257 mérkőzésen lépett pályára, a legemlékezetesebb gólját az előző szezonban szerezte, egy mindig is látványos mozdulatnak számító rabonás gólt lőtt az ősi rivális Arsenalnak.

Lamela 25-szörös argentin válogatott.

A 17-es mezt fogja viselni.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés