Bombagólok és döntetlen a Fehérvár - Ararat mérkőzésen

Nem tudott előnyhöz jutni a Fehérvár az Ararat Jereván ellen, de legalább két gyönyörű gólt láthattunk

 

Nem alakult jól a MOL Fehérvár FC számára a mérkőzés, hiába támadta végig a magyar csapat a mérkőzést, gólt csak nagyon nehezen tudott szerezni, de a ráadás perceiben egyenlítettek az örmények.

 

Az első gólra egészen a 84. percig várni kellett, ekkor Heister kapott labdát a tizenhatos előterében, nem támadta senki, ő meg közeledett a kapu felé, és jó húsz méterről a bal felsőbe bombázott.

Ekkor úgy tűnt, meglehet a szűk előny a visszavágóra, de a ráadás harmadik percében Muradjan cselezte át magát néhány hazai játékoson, majd a labda Pobulics elé került, aki szintén jó húsz méterről lőhetett kapura, de a vendégek játékosa nem a bal felsőt, hanem a szintén hosszút, de a jobbat választotta.

Mivel eltörölték már az idegenben lőtt több gólt, ezért nem várja kedvezőbb helyzetből az Ararat a visszavágót.

 

KONFERENCIA LIGA, SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS

2021.07.08., CSÜTÖRTÖK 20:00

MOL FEHÉRVÁR FC - ARARAT JEREVÁN 1-1

G.: Heister 84 ill., Pobulics 90+3

 

Fehérvár: Kovácsik – Bamgboye, Lüftner, Stopira, Heister – Petrjak, Alef (Bolla B., 89.), Houri, Dárdai Palkó (Szabó L. 60.) – Kovács I. (Nego, 60.), Zivzivadze (Nikolics, 60.)

Vezetőedző: Szabics Imre

Ararat: Jermakov – J. Bravo, Prljevics, Mkojan, Margarjan – Muradjan – Arakeljan (Deble, 64.), Manojan (Raz. Hakobjan, 87.), Pobulics, I. Sztanojevics (Malakjan, 63.) – Kone (Silue, 90+2.)

Vezetőedző: Vardan Bicsahcsjan