Varane nem hosszabbít, a PSG-be igazolna - sajtóhír

ˆhirdetés

Raphael Varane kész távozni a Real Madridtól, a PSG lehet az új állomás, új védőt kell igazolnia a Real Madridnak?

 

Raphael Varane szerződése lejár a következő nyáron, és az El Confidencial értesülése szerint a francia védő döntött, nem fog hosszabbítani a klubjával.

 

Ez viszont azt jelenti, hogy a Real Madrid már most nyáron kénytelen lesz eladni a 28 éves védőt. Varane a Lens neveltje, tíz éve a Real Madrid játékosa, úgy érzi, itt az idő a váltásra.

A Real Madrid a hírek szerint 50-60 millió euró alatt nem engedi el a játékost, aki visszatérne hazájába. A PSG lehet a befutó, bár korábban természetesen Premier League klubokat is hírbe hoztak vele kapcsolatban. A párizsi klubnak viszont erősítenie kell védő poszton is, ha a francia bajnoki címek és kupák mellett egyszer Bajnokok Ligája trófeát is nyerni akar.

Még nem tudni, hogy mi lesz a sorsa Sergio Ramosnak, a rutinos védő még nem hosszabbított a Real Madriddal, így elképzelhető, hogy egy nyáron két alapemberét is elveszítheti a Madrid. Tény, hogy láttuk tavasszal a Militao - Nacho kettős rendre jól helyettesítette a sérülésekkel bajlódó Varane - Ramos kettőst, így elsőre azt lehet mondani, hogy a Madrid nyugodt szívvel elengedheti a két rutinos játékost. De természetesen nem ilyen egyszerű a helyzet. Hiába írt alá Alaba a Real Madridhoz, ha mind a ketten távoznak, akkor a védelmet is erősítenie kell a csapatnak.

Koundé, Pau Torres és Aymeric Laporte is a kiszemeltek között szerepelnek. Koundé a Sevilla játékosa, az andalúzok 60 millió alatt nem engedik el a francia védőt, Pau Torrest nagy valószínűséggel nem sokáig tudja megtartani a Villarreal. De mind a kettőjükért nagy az érdeklődés Angliából is. Míg Aymeric Laporte jelenleg nem számít kezdőnek a Manchester Citynél, így nem lenne meglepő, ha klubot váltana.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés