Buffon a jövő héten dönt a jövőjéről

Buffon a jövő héten dönti el, hol folytatja a pályafutását

 

Gianluigi Buffon a jövő héten fogja meghozni döntését, és a hírek szerint a Parma van pole pozícióban a veterán kapus leigazolásáért.

 

Korábbi olasz válogatott csapatkapitány a nyáron távozik a Juventustól, miután két évig volt cserejátékos Wojciech Szczesny mögött, de a 43 éves focista még mindig nem döntötte el, hogy folytatja-e a karrierjét.

A calciomercato értesülései szerint Buffon már a jövő héten bejelentheti választását, és közölte a Barcelonával, hogy nem fog Spanyolországba menni.

Buffon kezdő kapusként szeretné befejezni pályafutását, amíg a teste engedi, és az elmúlt hetekben a Genoa és a Besiktas is megpróbálta megszerezni a játékjogát.

A beszámoló azt állítja, hogy a két említett klub érdekes ajánlatot tett le az asztalra, de Buffon nyitottabb arra hogy a Parmahoz visszatérjen.

Romantikus befejezés lenne ez a világbajnok győztesnek, és nagyszerű lehetőség arra, hogy a 2020-21-es Serie B-be való kiesés után segítsen a Parmának visszajutni a Serie A-ba.

A hálóőr már a következő lépésén gondolkodik, és hamarosan tisztázza, hogy egyre közelebb kerüljön a Crociatihoz.

Buffon a Parmában kezdte pályafutását, majd 2001 júliusában a Juventushoz igazolt.

A Paris Saint-Germain-nél töltött egy szezon után 2018-19-ben visszatért az Öreg Hölgyhöz, de most úgy dönthet, hogy visszaigazol oda, ahol minden kezdődött.

 

Bakonyi Kristóf