Ödegaard újabb esélyt kap a Real Madridtól

Martin Ödegaard most Carlo Ancelottitól kaphat esély a bizonyításra

 

Martin Ödegaard csütörtökön beszélt arról, hogy a Real Madrid várja vissza a spanyol fővárosba, ebből arra következtethetünk, hogy a nyári felkészülés során megkapja a bizalmat Carlo Ancelottitól.

 

A norvég középpályás a 2019/20-as idényt a Real Sociedadban töltötte kölcsönben, és ott bizonyította, hogy képes a fejlődésre. Zinedine Zidane a szűkös átigazolási időszakban úgy döntött, bizalmat ad a játékosnak, így annak ellenére, hogy még egy évet maradhatott volna kölcsönben a Sociedadban, visszatért.

Eleinte megkapta a bizalmat a francia mestertől, de a játéka nem volt a csapat segítségére, majd sérülések is hátráltatták a teljesítményét. Közben a Modric, Casemiro, Kroos hármas újra megbonthatatlanná vált, így Ödegaardnak távoznia kellett.

Az Arsenalhoz került kölcsönbe, majd az új idényre úgy tűnik, bizalmat kap a még mindig csak 22 éves játékos.

Carlo Ancelotti azt a nem könnyű feladatot is megkapja, hogy átvezényelje a Madridot egy fiatalításon. Ödegaard mellett, még figyelni kell, hogy a kölcsönbe adott játékosok közül, ki az, aki bizonyítási lehetőséget kap legalább a nyári felkészülés során.