Hazard továbbra sem veszi komolyan a Real Madridot?

Eden Hazard körül továbbra is forrnak az indulatok, a viselkedése finoman sem volt profi

 

 

A Real Madrid nem jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, miután a Chelsea a visszavágót 2-0-ra megnyerte és így 3-1-es összesítéssel jutott az angol klub a fináléba. A vereséget még elfogadták volna a szurkolók, mert látták, a csapatuk minden tőle telhetőt megtett, viszont Eden Hazard röhögcsélésén a lefújás után, egykori csapattársaival, már kiverte a biztosítékot.

 

Eden Hazard másnap elnézést kért a szurkolóktól. Kiemelte, mindig is a Real Madrid volt az álma.

De ez édeskevés az ő helyzetében.

Mióta százmillió euróért a Real Madridhoz érkezett, szinte folyamatosan sérült, alig játszott még a csapat színeiben. Eleve túlsúlyosként érkezett, majd rögtön, valószínűleg ennek is köszönhetően, megsérült, majd jöttek az újabb és újabb sérülések. Már akkor lehetett hallani a híreket, Hazard nem eléggé profi.

Természetesen emberileg érthető, hogy tud együtt örülni egykori társai sikerén, hiszen több száz mérkőzésen játszott a Chelsea színeiben. De, mint profi labdarúgó, aki már egy másik csapatért küzd, nem teheti ilyen könnyedén túl magát a vereségen. Főleg olyankor nem, amikor ő sem játszott jól. Amikor már két éve nem bizonyította, hogy helye van a csapatban.

Persze ez a vélemény is túlzás. De nem véletlenül jelennek meg az olyan mémek, viccek, kifigurázott jelenetek a Chelsea öltözői ünnepléséről, amiben felmerül a kérdés: na vajon ki készítette a képet? (és itt mindenki arra céloz, hogy Eden Hazard)

Egy profi labdarúgónak természetesen nem kell napokig egy vereségen rugóznia, de azért egy kicsit érezhette volna rosszul magát. Vagy egy kicsit mutathatott volna tiszteletet a jelenlegi klubja felé.

Érdekes volt a különbséget figyelni Thibaut Courtois és Eden Hazard között. A kapus is a Chelseatől érkezett, de látszott rajta a lefújás után is, melyik csapat játékosának képzeli magát. Hazard a viselkedésével azt jelezte, még mindig a londoni csapathoz húz a szíve.