Real Madrid: Florentino Perez kihívót kaphat az elnökválasztáson

ˆhirdetés

Még sem lesz olyan sima az elnökválasztás a Real Madridnál?

 

 

Idén elnökválasztás lesz a Real Madridnál. Eddig úgy tűnt, hogy Florentino Perez lesz az egyetlen induló, aki 2009 óta a klub elnöke. A Marca szerint viszont kaphat egy 32 éves üzletember személyében vetélytársat a mostani elnök.

 

Florentino Perez 2009-ben 2013-ban és 2017-ben is megnyerte az elnökválasztást. A klub történelmének egyik legsikeresebb elnökének számít. Viszont idén elképzelhető, hogy még sem tud nyerni? Nagy valószínűséggel Enrique Riquelme személyében kihívója akad.

A 32 éves üzletember megfelel olyan követelményeknek, mint a 20 éves klubtagság, ugyanis fiatal kora óta klubtag. Valamint a klub költségvetésének 15%-át biztosítania kell tudnia, ami jelenleg 92,5 millió euró.

Riquelme megújulóenergia-ágazatban utazik, a Cox Energy nevű cége állítólag 300 millió eurót ér.

"A klubnak más irányt kell követnie, teljes mértékben profi menedzsmentre van szükség ahhoz, hogy valóban globális klubbá váljon a Real Madrid, különben bajok lesznek" - beszélt erről is az El Confidencialnak. Szerinte az nem elég, hogy a klub turnézik az Egyesült Államokban. Emellett elismerte Florentino Perez munkáját, de szerinte változásokra van szükség.

ˆhirdetés