Messit marasztalja a Barcelona elnöke

ˆhirdetés

Joan Laporta mindenképpen megtartaná Lionel Messit

 

Joan Laporta most már biztosan újra a Barcelona elnöke, így üzent is Messinek, mindent megtesznek, hogy maradjon!

 

"Mindent megteszek, hogy meggyőzzem Leót a maradásról. Tudja ezt!"

"Mindent megpróbálunk, mert ő a történelem legjobb játékosa."

"Bocsásson meg, hogy ezt itt mindenki előtt elmondom neki, de tudod, hogy mennyire szeretlek és mennyire szeretnénk, ha maradnál."

 

Az El Confidencial értesülései szerint Laportának megvan a terve Messi megtartásához. A játékosnak ugyan csökkenteni kellene a bérét, hiszen a Barcelona óriási adóssággal rendelkezik, de a profi labdarúgó karrierje után is számítanának rá. Vagyis nélkülözhetetlen alakja maradna a klubnak a jövőben is.

Messi szerződése nyáron lejár, már tavaly távozni akart, de akkor nem engedte el a klubja. Laporta hosszabbítani szeretne vele, de állítólag 30%-os fizetéscsökkentésbe kellene belemennie a játékosnak, ami azért elég tetemes összeg. Viszont hosszú távon a Barcelona tagjaként számítanának vele.

A beszámolók szerint Messinél jelenleg nem a pénz az elsődleges, hanem Bajnokok Ligáját szeretne nyerni, amit a jelenlegi Barcelona kerettel nem valószínű, hogy teljesíteni lehet, ezért is távozott volna már múlt nyáron. Egy biztos, Laporta nagyobb eséllyel tudja megtartani Messit, mint elődje.

 

ˆhirdetés