Ilyen lesz a magyar válogatott idegenbeli meze

A magyar válogatott fehér meze
Bemutatták a magyar válogatott új fehér mezét, ami a lengyelek elleni vb-selejtezőn debütál, de az Európa-bajnokságra készült.
ˆhirdetés

Bemutatták a magyar válogatott idegenbeli mezét, amit először a lengyelek ellen viselnek a játékosok

 

Bemutatták a magyar válogatott idegenbeli, fehér mezét, ami az Európa-bajnokságra készült, de már a világbajnoki selejtezőkön is használ a csapat. Először a március 25-i Magyarország - Lengyelország ellen játszik benne a csapat. A piros mezeket már korábban bemutatták.

 

Az új fehér mezen is a XX. században sokáig jellemző stílusjegy, a V-nyak látható, amit az adidas amióta a magyar válogatott mezek hivatalos gyártója lett 1974 óta, továbbvitt. A német gyártó vezette be a transzfernyomással felvitt, flokkolt mezszámokat, ezt megelőzően hagyományosan, textilből kivágott számot varrtak a mezekre.

A nyak hátoldalán a már megszokott ’’Magyarország” felirat olvasható. A fenntarthatóság jegyében a mez anyaga 100%-ban újrahasznosított poliészter, míg gyártási technológiája a kor elvárásaihoz igazodva az ún. Aeroready technológiának köszönhetően biztosítja a hő- és légáteresztést.

A korábban már bemutatott piros szerelés egyes részleteinek megalkotásában Budapest inspirálta az adidas tervezői.

 

forrás: adidas

ˆhirdetés