Haaland ára az egekben, idén még sem vált klubot?

ˆhirdetés

Erling Haaland árát megemelte a Dortmund, még az is elképzelhető, idén nem fog klubot váltani

 

 

Az ESPN értesülése szerint a Dortmund 180 millió euróban jelölte meg Erling Haaland árát, ami lényegében azt jelenti, nem akarják elengedni nyáron. Ha mégis fizet érte valaki ennyit, akkor ez az ára, amennyiért eladó a 20 éves gólgép.

 

Haaland iránt a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődik, de a Manchester United és a Manchester City is erősen figyeli a kialakult helyzetet. A pletykák szerint egyelőre a játékosnál a madridi projekt tűnik befutónak, de a spanyol klubokat érő válságnak köszönhetően nem biztos, hogy ennyit ki tudnak fizetni. A Real Madrid projektet erősítheti a szintén norvég válogatott Ödegaard személye is, aki ugyan jelen pillanatban az Arsenalban játszik kölcsönben, de a Madrid nem akarja végleg eladni a középpályást.

A Manchester City is csatárt keres, Agüero szinte biztos, hogy az idény végén távozik, viszont a klub százmillió euró fölé még sosem ment egy játékos átigazolás esetében sem. Kérdés, hogy Haaland érdekében megteszik-e.

Haaland szerződésében 2022-ben lép életbe a 75 millió eurós kivásárlási ár, vagyis idén még annyit kérhet érte a Dortmund, amennyit szeretne, jövőre pedig egy kicsit csökkentett, de azért egyáltalán nem kevés összegért, de kénytelen lenne engedni.

Haaland a 2020/21-es szezonban 31 mérkőzés alatt 31 gólnál jár.

ˆhirdetés