Depay vagy Agüero köt ki a Barcelonában?

ˆhirdetés

Memphis Depay és Sergio Agüero közül kerülhet ki a Barcelona új támadója?

 

 

Az utóbbi idény gazdasági helyzetét figyelve, úgy tűnik, hogy vagy senki sem fog érkezni a támadósorba, vagy a két ingyen igazolható játékos közül szerződtethet valakit a Barcelona. Persze az is kérdés, hogy Messi marad-e a klubnál.

 

Memphis Depay szerződése lejár a nyáron a Lyonnal. A holland csatár esetében Ronald Koeman lehet a kulcs. A Barcelona edzője már múlt nyáron is szerződtette volna a támadót, aki még csak 27 éves, vagyis utolsó nagyobb klubváltására készülhet. A Transfermarkt amúgy 45 millió euróra becsüli az értékét.

Sergio Agüero esetében a Manchester City bejelentette, nem hosszabbítanak. Ezt már korábban is sejteni lehetett, hiszen a játékos is célzott rá. De most már biztos, hogy tíz év után, a klub történelmének legeredményesebb játékosa távozik a Citytől. A pletykák természetesen a Barcelonáról szólnak. Az ok pedig Messi személye, mindig is szívesen játszottak volna együtt egy csapatban a válogatott társak.

Mind a két játékos esetében fontos, hogy lejár a szerződésük, vagyis nem kell komolyabb átigazolási összeget fizetni, ami a Barcelona jelenlegi helyzetében jó hír. Persze ilyenkor a játékos kicsit jobban szokott járni, de majd kiderül, hogy azt ki tudja-e gazdálkodni a klub.

Lehetett az utóbbi hetekben Haaland pletykát is hallani, de a Dortmund 150 millió euró körüli összeget kér a játékosért, amit szinte biztos, hogy idén nem tud megfizetni a katalán klub.

ˆhirdetés