A Chelsea nyerte a londoni rangadót

ˆhirdetés

Egy buta védelmi hiba okozta a Tottenham vesztét, újra nyert a Chelsea

 

 

A Tottenham és a Chelsea rangadó már nem csak a városi rivalizálás miatt érdekes, hanem José Mourinho személye miatt is, és természetesen az új edzőre, Thomas Tuchelre is mindenki kíváncsi, itthonról pedig még Lőw Zsolt miatt is kaphat nagyobb figyelmet a Chelsea.

 

A mérkőzésen egy gól született, Eric Dier érthetetlen mozdulattal, fekve rúgott bele Timo Werner lábába az első félidő közepén, a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Jorginho a kapu jobb oldalába lőtte.

Az első félidőben a Chelsea akarata érvényesült, a másodikra egy támadóbb szelleműbb Tottenham lépett pályára, a helyzetek alapján meg volt az esély a hazai pontszerzésre is, de Mendy jól védte a vendégek kapuját.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt volt a Chelsea három pontja, minőségibb helyzetekből egy fokkal a vendégek többet dolgoztak ki, de kaput találó lövésük ugyanúgy csak kettő volt mind a két oldalon.

 

PREMIER LEAGUE, 22. FORDULÓ

2021.02.04., 21:00
CSÜTÖRTÖK
   
TOTTENHAM 0-1 CHELSEA
Jorginho 24 (11-es)

 

TOTTENHAM: Lloris - Aurier, Aderweireld, E. Dier, Davies - Höjbjerg, Moussa Sissoko - Bergwijn (Lucas Moura, 69.), Ndombele (Lamela, 69.), Szon Hung Min - Carlos Vinícius

CHELSEA: Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva (Christensen, 36.), Rüdiger - R. James, Jorginho, Kovacic (Kanté, 74.), M. Alonso - Hudson-Odoi (Pulisic, 65.), Werner, Mount

ˆhirdetés