A Tottenham, a Bilbao és a Fener is képernyőn

ˆhirdetés

Angol FA Kupa, La Liga és török bajnoki mérkőzés is élőben a képernyőn, a három mérkőzés ajánlója.

 

Fenerbahce - Kayserispor 17:00

Szalai Attila csapata a Fenerbahce a Süper Lig 21. fordulójában fogadja a Kayserisport. A Fener jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, bár egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a Galatánál, így döntetlen, vagy győzelem esetén a második helyre kerülnek és két pont lenne a hátrányuk az első Besiktastól. Az ellenfelük a bennmaradásért küzd.

A mérkőzést a Sport1 adja élőben 17:00 órától.

 

Wycombe Wanderers (II.) - Tottenham Hotspur 20:45

Az angol FA Kupa mérkőzésen a Championship utolsó helyezettje fogadja a Premier League ötödik helyén álló londoni klubot. José Mourinho jelezte, nem fogják félvállról venni a mérkőzést. Az FA Kupát a kisebb csapatok kiemelten fontosnak kezelik, itt meg tudják mutatni magukat a nagyok ellen. A Tottenhamnél pedig cél egy trófea az idényben. A ligakupában már sikerült a döntőig jutni, az FA Kupában is a minél tovább jutás a cél.

Arra azért valószínűleg készülhetnek a Spurs drukkerek, hogy nem a legerősebb csapatát fogja pályára küldeni hétfőn este a portugál mester.

A Legjobb 16-ba jutásért már elvérzett az Arsenal, igaz a Southampton ellen, és kiesett a Liverpool is, igaz a bajnoki címvédő a Premier League élén álló Manchester Unitedtől szenvedtek 3-2-es vereséget.

A mérkőzést a Spíler1 közvetíti élőben 20:20-tól

 

Athletic Bilbao - Getafe 21:00

A La Liga 20. fordulója a Bilbao - Getafe mérkőzéssel zárul. Az Athletic Bilbao a bajnokságban egyelőre nem remekel, inkább a bennmaradás lesz a cél idén, bár két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a riválisok, így gyorsan a tabella első felébe kerülhetnek. Az Athletic játékosai jó hangulatban várhatják a mérkőzést, hiszen friss spanyol szuperkupa győztesként fogadják ellenfelüket. A spanyol szuperkupa négyes döntőjében a Real Madridon keresztül vezetett az út a döntőbe, ahol hosszabbítás után verték a Barcelonát. Azóta a spanyol kupába az Ibiza ellen gyűjtöttek be újabb győzelmet. Viszont most bajnoki mérkőzésre kerül sor.

A Getafe egy hellyel és két ponttal előzi meg a baszk csapatot. A vendégek egy győzelem esetén feljöhetnének a tizenkettedik helyről a kilencedikre, míg hazai győzelem estén helycserére kerülne sor, de a vendégek a tizenharmadikról akár szintén a kilencedik helyre tudnak előre lépni. A Getafa a bajnokságban bizonyította, hogy a gyengébb ellenfelek ellen jól megy, hiszen az utolsó előtti helyen álló Elchét 3-1-re verték, az utolsó Huescát pedig 1-0-ra. Kérdés, hogy egy hasonló erősségű csapattal mire mennek.

A mérkőzést a Spíler2 közvetíti élőben 20:55-től

ˆhirdetés