Ramos egyelőre nem hosszabbított, Messivel megy a PSG-be?

ˆhirdetés

Sergio Ramos és Lucas Vazquez is visszautasította a Real Madrid ajánlatát, felkészülhetnek a sztárcsapatok a tárgyalásra?

 

 

Zinedine Zidane kérte Florentino Perezt, hogy állapodjanak meg minél előbb a Modric, Ramos, Vazquez hármassal a hosszabbításról, mert számítana rájuk a jövőben is. A három játékosnak lejár a szerződése az idény végén, így jó lenne minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba.

 

A beszámolók szerint Luka Modric elfogadta a klub ajánlatát, míg a Marca értesülése szerint előbb Lucas Vazquez mondott nemet az első ajánlatra, majd Sergio Ramos is.

Modricnál úgy tűnik nem lesz probléma, hamarosan bejelenthetik a hosszabbítást, ha nem jön közbe semmi, akkor a következő szezonban is a Madrid játékosa lesz.

Sergio Ramos a klub csapatkapitánya ugyan, de Florentino Perez csak egy évvel hosszabbítana a 34 éves játékossal. A klub szokása, hogy az ilyen korú játékossal már csak évente hosszabbítanak. A védő két évet szeretne, ráadásul valószínűsíthető, hogy további fizetéscsökkentést akarna elérni a klub. De legalábbis emelni nem szeretnének.

Lucas Vazquez állítólag három évre szóló szerződést kapna a klubtól, de visszautasította az első ajánlatot. A szélső egyelőre az idény egyik fő nyertese, mivel Carvajal és Odriozola is sokat volt sérült, ezért előbb jobbhátvédként bizonyított, majd Carvajal felépülése után egy sorral előbbre került és gólokkal, gólpasszokkal, valamint fáradhatatlan játékkal hálálta meg a bizalmat.

A spanyol lapok szerint Ramos iránt a PSG érdeklődik, de a Manchester Cityről is lehetett hallani. A francia klub Ramos mellett Messit is szerződtetné, vagyis egy olyan csapatot próbálnak összehozni, amely képes Bajnokok Ligája győzelmet elérni. Amúgy Messi szerződése is lejár a nyáron, bár az argentin jelezte, majd csak az idény végén foglalkozik az átigazolással. Még azt sem tudni, hogy ki lesz a Barcelona új elnöke és milyen tervekkel készülnek marasztalni Messit.

Ramos esetében Florentino Perez elfogadja, ha olyan ajánlatot kap a védő, amire nem tud, vagy nem akar nemet mondani.

Az utóbbi napokban felröppentek már átigazolási pletykák is, így Alaba érkezhetne a Bayerntől ingyen a védelembe. Bár nála a magas fizetési igény problémát jelenthet. Míg, ha a fiatalítást nézzük, akkor a spanyol válogatott Pau Torres is a kiszemeltek között van. A 23 éves védő a Villarreal játékosa, a kivásárlási ára 50 millió euró.

 

ˆhirdetés