A PSG-nél komoly játékosmozgás várható

ˆhirdetés

Mbappé elvesztése árán, három klasszis is érkezhet a PSG-hez

 

 

Mauricio Pochettino érkezésével nagyobb változásokra lehet készülni a PSG keretében. Az argentin mester rutinos argentin világsztárokat csábítana a klubhoz, de ezért lehet, hogy be kell áldoznia a világ egyik legjobb támadóját.

 

Az AS értesülései szerint a PSG komolyan gondolja, hogy Messit és Agüerót is szerződtesse, mindezt úgy, hogy Neymar marad a keretben, Ramos is érkezhet, de Mbappé valószínűleg távozik.

Lehet valóságalapja a hírnek, több szempontból is:

Neymar állítólag maradni fog, a brazil együtt szeretne játszani Messivel, és erre valószínűleg nem a Barcelonában, hanem a PSG-ben kerülhet sor.

Messi szerződése lejár az idény végén, még nem tudni, hogy maradni fog-e, vagy távozik. Valószínűleg az új elnök személye is segíteni fog a döntésben. Messi még Bajnokok Ligája trófeát akarna nyerni, de a jelenlegi Barcelona keret nem feltétlenül elég erre...

Agüero szerződése lejár a Manchester Citynél, nagyon úgy tűnik, távozni fog. Évtizedes pletyka, hogy Agüero és Messi egy csapatban szeretne játszani. A végén még ez a PSG lehet.

A PSG tavaly komoly veszteségeket könyvelhetett el a járvány miatt, így ha Messi és Agüero érkezik, akkor távozóról is beszélhetünk. Mbappé lehet a nagy áldozat, a francia világbajnokot a Real Madrid tervezi szerződtetni. A PSG komoly összeget kaphat az átigazolás esetén.

A Mbappé szerződésben Sergio Ramos is szerepet kaphat. A Real Madrid csapatkapitánya egyelőre nem hosszabbított, nem fogadta el az egy évre szóló ajánlatot, így az érkezése esetleg megkönnyítheti Mbappé útját Madridba.

A PSG jelenlegi keretének tagja Mauro Icardi és Moise Kean is, a francia lapok szerint nagyon nem illik a két statikusabb csatár Pochettino stílusához, így elképzelhető, hogy Mbappé mellett további távozók is lehetnek.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés