Bale sérülése a Real Madridnak sem jön jól

ˆhirdetés

Gareth Bale néhány hétre megint kidőlt, José Mourinho nem számíthat rá hetekig, de nem csak a Tottenhamnek, hanem a Real Madridnak sem jön jól az újabb sérülés

 

 

José Mourinho a napokban jelezte, hogy Gareth Bale vádlisérülést szenvedett. A walesi játékosnak nem komoly valószínűleg a sérülése, de így is hetek, mire újra játszhat.

 

Bale az idény elején érkezett a Tottenhamhez kölcsönbe, de sérüléssel. Ennek is köszönhetően még nagyon kevés lehetőséget kapott a csapatban, többnyire csereként játszhatott, vagy inkább az Európa Ligában. 11 mérkőzésen játszott és három gólt ért el, vagyis nem csoda, hogy továbbra is szeretik a Spursnél az egykori ikont, mert érzi nagyon a kaput, de a lába nem engedi azt a játékot, amit a londoni klubnál szeretnének tőle látni.

Korábban José Mourinho jelezte, óvatosan kell kezelni Bale helyzetét, nem technikailag és taktikailag van vele probléma, az erőnlétével, a fitneszével inkább.

Bale-t annyi sérülés hátráltatta már az utóbbi években, hogy nem csoda, ha mentálisan, lelkileg is nehéz a felépülés, mert mindig benne lehet egy újabb sérülés.

A ligakupában a Stoke ellen a 22. percben fejjel szerezte meg a vezetést, majd a szünetben már le kellett cserélni.

Bale eddig 598 percet játszott 11 mérkőzésen, vagyis messze van attól, hogy újra játékba lendülhessen. Pedig a Real Madridnál abban is bíztak, hogy nem csak csökkentik a költségeket azzal, hogy kölcsönadják a szélsőt, hanem a Spursnél újra játékba lendülhet, és akkor nyáron majd el tudják adni.

Az AS értesülései szerint a nyáron Mbappé és Haaland leigazolását tervezi a Real Madrid, de ehhez az is kell, hogy Bale távozzon. Az eladásához viszont az sem ártana, ha játszana előtte és lenne érdeklődés az igen magas fizetéssel rendelkező játékos iránt. De, ha úgy halad a visszatérése, mint ősszel, akkor nem lesz egyszerű vevőt találni.

ˆhirdetés