A szerbek ellen Gera irányítja a válogatottat

ˆhirdetés

Tovább gyűrűzik a koronavírus-járvány a szakmai stábban, Szalai sem lehet ott a keretben

 

Az MLSZ hivatalosan bejelentette, hogy a legújabb tesztelés eredménye alapján Cosimo Inguscio pályaedző is pozitív tesztet produkált, így azonnal elkülönítették a többiektől.

 

Azért bonyolódik a helyzet, mert az Izland elleni Eb-pótselejtezőn Marco Rossi szövetségi kapitány nem lehetett ott a csapattal, csak online tartották a kapcsolatot. Izland ellen Cosimo Inguscio vezette a válogatottat a kispadról.

Mivel most ő is kidőlt, így Gera Zoltán veszi át a munkát, a szerbek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen, ami vasárnap este 20:45-kor kezdődik, így az utánpótlás válogatott éléről érkező Gera fog irányítani.

A játékoskeret is tovább fogyatkozott. Gulácsi, Orbán és Sallai már hazautaztak, hiszen az előző kettő sérüléssel bajlódik, Sallainak pedig a karanténszabályok miatt kellett visszatérni a Freiburghoz. Szalai Attila és Fiola Attila eltiltás miatt nem játszhatnak a szerbek ellen.

Míg kiderült, hogy Szalai Ádám térdsérülést szenvedett az Izland elleni mérkőzésen. A rutinos támadó biztosan nem tud pályára lépni Szerbia és Törökország ellen, így már visszautazott a Mainzhoz.

 

ˆhirdetés