Manchester City: Pep Guardiola hosszabbított

ˆhirdetés

Pep Guardiola hosszabbított a Manchester Cityvel

 

 

A Manchester City hivatalosan bejelentette a hosszabbítás tényét, ami szerint Pep Guardiola 2023. június 30-ig szóló szerződést kötött.

 

Pep Guardiola 2016-ban csatlakozott a klubhoz, nyolc trófeát nyertek azóta a csapattal, és összesen akár hét évet is a Citynél tölthet. Ez ráadásul Guardiolára sem jellemző, előző klubjainál szívesen váltott hamarabb.

Guardiola 245 mérkőzésen vezette eddig a csapatot, ebből 181 alkalommal nyertek. Két bajnoki cím, egy FA Kupa, három ligakupa és két szuperkupa cím eddig, amit elért a klubbal.

Rekordidényt értek el a 2017-18-as idényben, mikor 100 pontot gyűjtöttek a bajnokságban, majd a 2018-19-es idényben 98 pontig jutottak.

A Barcelona korábbi sikeredzője jelezte, érkezése óta érzi a szeretetet a klub a város részéről, megkapja mindazt a támogatást, amiről egy edző csak álmodhat. Minden megalapozott arra, hogy jól tudja végezni a feladatát.

Guardiola jelezte, van még hova fejlődni és ebben igazat lehet adni, ugyanis a Bajnokok Ligájában még nem tudtak a csúcsra jutni.

ˆhirdetés