Hazard újabb hetekre dőlt ki

ˆhirdetés

Eden Hazardra megint nem számíthat a Real Madrid

 

 

Hazard az Alaves elleni bajnoki első félórájában sérült meg újra. A Real Madrid hétfőn bejelentette, combizomsérülést szenvedett a belga játékos.

 

Arról nem írtak, mennyit kell kihagynia, de a Marca szerint legkevesebb három hetet fog hiányozni a Chelseatől érkező támadó.

Eden Hazard előző idénye ráment a sérülésekre, pedig tőle várták Cristiano Ronaldo pótlását. A peches sorozat továbbra is folytatódik, ebben az idényben is alig tudott még játszani, az Alaves ellen kezdett egymás után három mérkőzésen, előtte pedig koronavírus miatt kellett karanténba vonulni.

Elképesztően nehéz lehet ezzel a teherrel a játékosnak is megbirkóznia, nincs könnyű helyzetben. De Zidane-nak sem jön jól a folyamatos sérüléshullám, hiszen a koronavírus járvány miatt rengeteg játékost engedett el a keretből a Madrid és abban bíztak, ebben a szezonban végre számíthatnak Hazardra is. Egyelőre nem úgy tűnik.

A Madrid kemény sorozatra készül a közelgő két hétben:

Kedden a Sahtar ellen játszanak a Bajnokok Ligájában, majd szombaton a Sevilla otthonában jön egy rangadó, utána szerdán a Mönchengladbach ellen zárják a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseket. December 12-én pedig jön a városi derbi az Atletico Madrid ellen. Ezekről a mérkőzésekről szinte biztosan lemarad Hazard.

 

ˆhirdetés