Sergio Ramos sérülése rosszkor jött a Madridnak

ˆhirdetés

Sergio Ramost a félidőben kellett lecserélni sérülés miatt, ráadásul vereség lett a Cádiz elleni mérkőzés vége, bár nem Ramos miatt.

 

 

A Real Madrid az utóbbi évek legkiábrándítóbb játékával kapott ki hazai pályán a Cádiztól egy góllal. A játék minőségére a bizonyíték: Zidane négyet cserélt a félidőben, és ebből egy sérülés miatt történt, többet pedig azért nem cserélt, mert nem tudta lehozni az egész csapatát és esetleges sérülés miatt biztosítani akart még egy lehetőséget későbbre.

 

Ramos az első félidőben több igen kemény csatát élt meg Antony Lozanóval. Az uruguayi támadó szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, de utána is meggyűlt a baja a madridi csapatkapitánynak a játékossal. Többször is összeakaszkodtak a félidő során. A vége pedig egy kettős sérülés lett.

A második félidőre sem Lozano, sem Ramos nem érkezett ki.

Ramos esetében láthattuk, hogy a térdét jegelték, az egyik Lozanóval közös mutatvány során ütődött meg a térde.

Egyelőre hivatalos bejelentés még nincs a sérülés hosszával kapcsolatban, de a héten a Sahtar ellen játszik Bajnokok Ligája mérkőzést a Madrid, majd október 24-én jön a Barcelona elleni rangadó, ahol szükség lenne a csapat kapitányára.

Bár tény, hogy Militao jól pótolta a Cádiz elleni második félidőben Ramost.

ˆhirdetés