A Real Madrid hazai pályán kapott ki a Cádiztól

ˆhirdetés

Elképesztően kiábrándító játékkal kapott ki a Real Madrid, a Cádiz megérdemelt győzelmet aratott a címvédő ellen

 

 

Már a kezdősor megadásánál látni lehetett, nem lesz egyszerű mérkőzés a Real Madrid számára, majd a kezdés után gyorsan kiderült, volt is mitől félni a hazai szurkolóknak, mert a Cádiz lelkesen játszott, jól védekeztek a vendégek és veszélyes támadásokat vezettek Negredóval az élen, míg a Madrid fásultan, tompán játszott, bár egy kapufát sikerült összehozni.

 

A Cádiz a 16. percben szerezte meg a vezetést. Negredo a 16-os előterében fejelte le a jobbján érkező Lozano elé a labdát, aki a kapuba lőtt.

A Real Madrid teljesítményéről mindent elárul, hogy Zidane a félidőben négyet cserélt, Ramost sérülés miatt kellett leszedni a pályáról, a többieket pedig a gyenge játék miatt. De ilyen indok alapján az egész csapatot le lehetett volna cserélni...

A Cádiznál a félidőben le kellett hozni a győztes gólt szerző Lozanót, aki közösen sérült meg Ramosszal, mikor egy labdáért küzdöttek.

A második félidőt végig uralta a Madrid, de a Cádiz hősiesen védekezett, csak Benzema felső kapufája okozott igazi veszélyt a vendégek kapujára és néhány gyenge beívelés.

A Real Madrid első mérkőzésén szenvedett vereséget az idényben, a Cádiz pedig továbbra is jól szerepel az első osztályban.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy Nacho a testvére ellen játszott, Álex Fernandez amúgy szintén a Real Madrid neveltje, de 2017 óta a Cádiz játékosa.

 

LA LIGA, 2020/21

6. FORDULÓ

SPANYOL FOCI, LA LIGA TABELLA

 

REAL MADRID 0-1 CÁDIZ
Lozano 16

 

Real Madrid

Courtois - Nacho, Varane, Ramos (Militao 46), Marcelo - Modric (Casemiro 46), Kroos (Jovic 78), Isco (Valverde 46) - Lucas Vázquez (Asensio 46), Benzema, Vini Jr.

 

Cádiz

Ledesma - Akapo, Jiménez, Cala, Espino - Salvi, José Mari (Garrido 76), Jonsson (A.Fernandez 86), Álex (Izquierdo 86) - Alvaro Negredo (Giménez 76), Lozano (Malbasic 46)

ˆhirdetés