Jovic csapatot keresett, de nem talált

ˆhirdetés

Luka Jovic távozott volna Madridból, de nem sikerült a váltás

 

 

A Marca foglalkozott hosszabban Luka Jovic helyzetével, aki játszani szeretne és tudja, hogy annyi lehetőséget nem fog ebben a szezonban sem kapni a Real Madridban, mint amennyit szeretne, ezért távozott volna a klubtól.

 

Jovic kölcsönben távozott volna a Real Madridtól, miután tisztázták a helyzetét egy Zidane-nal való beszélgetés során. Amiből kiderült a számára, hogy sokkal több játékra nem számíthat, mint az előző idényben.

A felkészülés során úgy tűnt, hogy Borja Mayoral fog maradni a Madridnál, de a fiatal támadó végül az AS Roma játékosa lett. És úgy tűnt, hogy Jovic, valamint Mariano is távozik.

Marianóért több ajánlat is érkezett, de mindegyikre nemet mondott a támadó.

Luka Jovicért viszont nem érkezett konkrét ajánlat, így maradt a klubnál, mint Mariano is.

Zidane továbbra is Benzemát tekinti első számú választásként a befejező csatár posztján. Ennek ellenére, még Jovicékat is meglepetésként érte, hogy kétszer is egyszerre küldte pályára Benzemát és Jovicot Zidane.

A Real Madridnál is tisztában vannak azzal, hogy meg kell találni Benzema utódját, mivel nem lesz fiatalabb, és egyelőre úgy tűnik, hogy Jovic és Mariano sem váltotta be a reményeket.

A pletykák szerint Dortmundtól Erling Haaland, míg a PSG-től Kylian Mbappé van a kívánságlista élén.

ˆhirdetés