Szenvedve nyert a Real Madrid a Betis otthonában

ˆhirdetés

Rengeteg helyzetet elpuskázott a Real Madrid, így is öt gólt láthattunk a bajnokin

 

 

A Real Madrid összességében megérdemelten nyerte a mérkőzést, de a Betis részéről sok vitatott helyzet lesz, de a videóbíró rendezte azokat. A Madrid idegenben lőtt hármat és vitte el nehezen a három pontot.

 

A második percben Benzema szerezhette volna meg a vezetést, de a gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A 7. percben Courtois védte óriási mozdulattal Sanabria fejesét.

A 14. percben Benzema cselezgetett a tizenhatos jobb oldalán, majd az alapvonalról középre tett labdát Valverde lőtte a kapuba négy méterről (0-1)

A 35. percben a szögletből visszagurított labdát Canales tekerte az ötösre és Mandi fejelt a kapuba (1-1)

A 37. percben William Carvalho lőtt a jobb alsóba, Courtois beleért, de védeni nem tudta (2-1)

Kroost még az első félidő vége előtt le kellett cserélni, húzta a lábát.

A 49. percben Valverde lőtte jobbról laposan középre a labdát, Benzemát megelőzve érkezett Emerson és a lábáról a kapu bal oldalába hullott a labda. Volt videóbírózás, hogy Benzema nem volt-e lesen, de érvényes maradt a gól (2-2)

A 68. percben Jovic tört egyedül kapura, de Emerson utolsó emberként szabálytalankodott vele a tizenhatos előtt, pirosat kapott a megmozdulásért (videóbírózás kellett a döntéshez)

A 80. percben a csereként pályára lépő Borja Mayoral lépett volna ki, de Bartrával kellett megküzdenie a labdáért, aki estében kézzel elütötte a labdát a madridi csatár elől, a játékvezető videóbírózás után ítélt büntetőt.

A 82. percben Ramos állhatott a labda mögé és emelte büntetőből a kapuba a labdát.

 

A kialakított helyzetek alapján a Real Madrid közelebb volt a négy gólhoz is, Benzema még az utolsó pillanatokban is kihagyott egy óriási lehetőséget, a bal kapufa mellé lőtt, de Isco lövésénél is nagyot védett a hazai kapus.

 

La Liga, 3. forduló

SPANYOL FOCI, LA LIGA TABELLA

2020.09.26., 21:00
SZOMBAT
   
BETIS
Mandi 35
William Carvalho 37
piros: Emerson 67
2-3 REAL MADRID
Valverde 14
Emerson 48 (öngól)
Ramos 82 (11-es)

 

Kezdősorok

Betis:

Joel Roberts - Emerson, Mandi, Bartra, Alex Moreno - Rodriguez, William Carvalho - Fekir (Morón 73), Joaquin (Tello 63), Canales - Sanabria (Montoya 69)

Real Madrid

Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos (Modric 45+1), Ödegaard (Isco 46) - Benzema, Jovic (Mayoral 72)

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés