Real Madrid: James az Evertonhoz igazolt

ˆhirdetés

James Rodriguez újra együtt dolgozhat Carlo Ancelottival

 

 

Az Everton hivatalosan bejelentette James Rodriguez szerződtetését. A kolumbiai középpályás két évre írt alá, további egy év hosszabbítási lehetőséggel.

 

Az angol és a spanyol lapok szerint 25 millió eurót fizet az Everton a Real Madridnak.

James Rodriguez és Carlo Ancelotti már a Real Madridban is együtt dolgoztak, majd a Zidane alatt partvonalra kerülő kolumbiai középpályást az olasz mester elhívta a Bayern Münchenhez is, majd a már a Premier League-ben dolgozó edző az Evertonhoz is viszi a játékost, aki továbbra sem tudott alapemberré válni Zinedine Zidane irányítása alatt.

"Tényleg nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy ehhez a nagyszerű klubhoz igazolhattam. Egy klub gazdag történelemmel és egy olyan menedzserrel, aki tényleg nagyon jól ismer" - mondta James a szerződtetése után.

James elárulta, hogy nagyban segítette a döntésben, hogy korábban már dolgozott együtt Carlo Ancelottival, akinek irányítása alatt nagyszerű időszakait élte meg a pályafutása.

"Jamest mindenki ismeri, egy fantasztikus játékos, nagyszerű tudással és képességel arra, hogy helyzetbe hozza a csatárokat" - mondta Carlo Ancelotti.

Érdekesség, hogy az Everton a napokban szerződtette Allant is a középpályára, a brazil játékos pedig a Napoliban volt Ancelotti játékosa.

ˆhirdetés